N00995 | Prodej mezonetového bytu 2+kk, Na Plzeňce, Praha 5

Na Plzeňce, Praha 5, Praha 

9 749 000 Kč

V exkluzivním zastoupení nabízíme na prodej atypický mezonetový byt v posledním patře (6.NP) o celkové výměře 80,95m2 a dispozici 2+kk.

Ve spodním (6.NP) patře se nachází vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňskou linkou a toaleta, do které se vchází přes “technickou” místnost. Kuchyňská linka je plně vybavená (vařič, trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem,…).

Po schodech nahoru se vstupuje do dalšího patra (7.NP), které nabízí ložnici se střešním oknem, dále pak pokoj který má okno do loftové části (pokud by se zde vybudovalo střešní okno, získáte další obytnou místnost, tudíž dispozici 3+kk a zhodnotíte tak daný byt). Dále pak je zde prostorná hala, kterou lze využít jako šatnu či případně další obytný pokoj, následuje koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Byt je orientovaný do klidného vnitrobloku.

Zálohové platby činí 2.400,- plus elektřina.
PENB štítek je “D” - tedy méně úsporná třída.

Pro více informací či při zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte.
Dispozice bytu 2+kk
Podlaží v domě 7
Počet podlaží v domě 7
Celková podlahová plocha 80 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví osobní
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V; Elektro - 380 V
Voda Voda - rozvod studené a teplé vody
Telekomunikace Telefon; Internet
Plyn Plynovod
Topení Ústřední - plynové
Odpad Kanalizace
Ostatní rozvody Satelit; Kabelová televize; Kabelové rozvody; Ostatní rozvody
Energetická náročnost budovy D - Méně úsporná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Petr Kšanda

Telefon: +420705988887
E-mail: ksanda@private-estate.cz

Kontaktní formulář