N01026 | Prodej luxusně zařízeného bytu 4+kk s terasou, garáží a sklepem, Vestec

Nezvalova, Vestec 

14 649 000 Kč

Exkluzivně nabízíme velmi luxusně zařízený byt o výměře 106m2 a dispozici 4+kk s terasou. Byt se nachází v posledním patře (2. NP) a je členěn na vstupní halu (13,22m2), odkud se vstupuje nezávisle do dalších místností: obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou (30,57m2) a vstupem na terasu (6,91m2), do 3 samostatných ložnic (nyní jako ložnice 14,54m2, dětský pokoj 14,35m2 a šatna 12,46m2), přičemž jedna ložnice nabízí en-suite koupelnu (2,78m2), dále v bytě najdete koupelnu s vanou (5,73m2), oddělenou toaletu a komoru. Celý byt je vytápěn podlahovým topením, kdy lze každou místnost korigovat zvlášť. Zálohové platby včetně fondu oprav činí 5.000,-Kč/měsíc.

V celém bytě najdete:
- dřevěné podlahy a okna + předokenní venkovní žaluzie
- kvalitní nábytek na míru, velkoformátovou šatní skříň se systémem posuvných dveří Hettich, konferenční stolky BoConcept, jídelní masivní stůl
- v kuchyni pak spotřebiče AEG, elektrické kování Bloom, automatické otevírání a tiché dovírání
- vysoce luxusní stěrky od společnosti Němec EU
- zabezpečovací systém Jablotron

K bytu náleží prostorná sklepní kóje (3,83m2) a garážové stání (14,67m2) jehož cena je 750.000Kč, které je podmínkou pro koupi bytu.

Jedná se o rezidenční projekt Viladomy Vestec z roku 12/2021, kde je pouze 15 bytových jednotek, což zaručuje dokonalé soukromí, klid i bezpečnost. Bytová jednotka i celý dům je ještě v záruce.

Pro více informací či při zájmu o prohlídku mě prosím neváhejte kontaktovat.
Dispozice bytu 4+kk
Podlaží v domě 2
Počet podlaží v domě 2
Celková podlahová plocha 105 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu novostavba
Vlastnictví osobní
Sklep 2 m2
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V; Elektro - 380 V
Voda Voda - rozvod studené a teplé vody
Telekomunikace Telefon; Internet
Topení Ústřední - plynové
Odpad Kanalizace
Ostatní rozvody Satelit; Kabelová televize; Kabelové rozvody; Ostatní rozvody
Energetická náročnost budovy B - Velmi úsporná
Energetický ukazatel
podle vyhlášky
č. 264/2020 Sb.

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Petr Kšanda

Telefon: +420705988887
E-mail: ksanda@private-estate.cz

Kontaktní formulář