N01040 | Prodej bytového domu vč. SP- 1020m2, pozemek 3406m2, Praha 8

V Zámcích, Praha 8, Praha 

neuvedeno

Info v RK.

V exkluzivním zastoupení nabízíme k investici na prodej prostorný bytový dům o celkové užitné ploše 1.020m2 s velkorysým pozemkem o rozloze 3.406 m². Bytový dům se nachází v atraktivní lokalitě, v přírodě u řeky, v městské části Prahy 8 - na pomezí Troja/Bohnice.

Dle aktuálně vydaného a pravomocného stavebního povolení je počítáno s deseti jednotkami.

Stávající první nadzemní podlaží je možné stavebně i dispozičně upravit a vybudovat zde tak celkem 4 jednotky o dispozicích:
- 3 x 2+kk, 1x 1+kk, o celkové podlahové ploše 190 m2.

Druhé nadzemní podlaží je možné stavebně i dispozičně upravit na 4 jednotky o dispozicích:
- 3 x 2+kk, 1x 1+kk, o celkové ploše 196 m2.

V nově navržené půdní vestavbě lze vystavit další dvě nové jednotky, o celkové podlahové ploše 170 m2.

Součástí stavebního povolení je i řešení dopravy v klidu, kde je počítáno s nově vybudovanými parkovacími místy na pozemku stavby. Odpadní vody budou nově likvidovány v domovní čistírně odpadních vod, pro kterou je také vydané platné stavební povolení. Stavba i pozemek se nacházejí mimo záplavovou oblast, jsou tedy bez problému pojistitelné.

Celkový stav budovy je velmi dobrý, stejně tak i krovy a střecha. Díky vydanému a platnému stavebnímu povolení je možné ihned začít s rekonstrukcí.

Jedná se o skvělou investiční příležitost. Pro více informací mě prosím kontaktujte.
Plocha parcely 3406 m2
Elektřina Elektro - 230 V; Elektro - 380 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Odpad ČOV pro celý objekt
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Petr Kšanda

Telefon: +420705988887
E-mail: ksanda@private-estate.cz

Kontaktní formulář