N01056 | Prodej RD o dispozici 4+kk, užitné ploše 186 m2, se zahradou 356 m2

Spojovací, Horoušany 

24 990 000 Kč

V exkluzivním zastoupení nabízíme nadstandardně vybavenou novostavbu o dispozici 4+kk, užitné ploše 186 m2, se zahradou 356 m2 a slunnou terasou s vyhřívaným bazénem se slanou vodou.
Jednotka disponuje vstupní halou, 3 ložnicemi, vzdušným obývacím pokojem s kuchyňskou linkou značky Schüller vybavenou spotřebiči Siemens a vstupem na terasu. Dále zde najdete 2 koupelny kompletně vybaveny sanitární technikou a nábytkem Laufen (s vanou i sprchovým koutem) a technickou místnost.
Ve spodní části domu se nachází dvojgaráž a mnoho úložného prostoru. Další 2 parkovací stání jsou před vjezdem do garáže. Zahrada má zavlažovací systém, výhled je nerušený do zeleně.
Jednotka nabízí mnoho luxusních prvků, jako je například integrovaný systém podlahového vytápění (a to včetně garáže), klimatizace a rekuperace, dále předokenní venkovní žaluzie, inteligentní ovládání domu a zahrady (zavlažování), hliníková okna s třívrstvým sklem, bezrámové dveře 270 cm od firmy JAP a vysoké 3 m stropy, dřevěné podlahy, nábytek na míru a designové stěrky od firmy Němec, ambientní osvětlení, zabezpečovací zařízení, videotelefon atd.
Energetický štítek budovy je “A“. Kolaudace 04/2023.
Lokalita známá svým příjemným prostředím a zelenými plochami jako je přírodní rezervace Cyrilov a Klánovice jsou ideální pro klidné rodinné bydlení a aktivní odpočinek.
Pro více informací či při zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
Poloha objektu v bloku
Druh objektu skeletová
Stav objektu novostavba
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 131 m2
Užitná plocha 186 m2
Plocha parcely 487 m2
Ostatní Plot; Bazén; Garáž; Parkoviště
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V; Elektro - 380 V
Voda Voda - rozvod studené a teplé vody
Telekomunikace Telefon; Internet
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy A - Mimořádně úsporná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Petr Kšanda

Telefon: +420705988887
E-mail: ksanda@private-estate.cz

Kontaktní formulář