N01070 | Prodej luxusní vily 182m2, s bazénem, klimatizací a výhledem na moře

Jakišnica, Lika-Senj, Novalja, Jakišnica, Jakišnica 

600 000 EUR

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji luxusní plně klimatizovanou dvoupodlažní vilu s bazénem (33m2), zahradou (325m2) a dechberoucím výhledem na moře, které je vzdálené pouhých 40m. Vila se nachází na ostrově Pag, v městečku Jakišnica. Z ČR se sem dostanete přímým letem do Zadaru (1:25h z Prahy) a dále zhruba 1,5h z letiště. V okolí je mnoho turistických atrakcí, obchůdků a aktivit (Olivové zahrady, most Katine a nespočet krásných pláží).

Krásná moderní vila nabízí v prvním podlaží prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou a se vstupem na terasu a k bazénu, dále se zde nachází také koupelna s wc. Bazén má 33m2.
Ve druhém podlaží jsou celkem 4 ložnice, přičemž dvě nabízejí krásný výhled z balkonů na moře. Dále jsou zde také 2 koupelny.

Celý dům je postaven ve vysokém nadstandardu (kvalitní keramická dlažba, plně klimatizované, satelitní TV ve všech obytných místnostech, venkovní automatické osvětlení, bazén, skleněná zábradlí, HS portál apod.). Parkování pro 2-3 auta. V okolí se nacházejí olivové háje a staré zástavby. Okolí nabízí klidnou atmosféru.

Pro více informací či při zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme koupi zprostředkovat i zodpovědět veškeré Vaše dotazy.
Poloha objektu samostatný
Druh objektu cihlová
Stav objektu novostavba
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 130 m2
Užitná plocha 182 m2
Plocha parcely 457 m2
Plocha zahrady 325 m2
Umístění objektu klidná část obce
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Telekomunikace Internet
Topení Lokální - elektrické
Ostatní rozvody Satelit
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Petr Kšanda

Telefon: +420705988887
E-mail: ksanda@private-estate.cz

Kontaktní formulář