N01105 | Prodej rodinného domu 5+kk (158m2), zahrada (372m2) s vyhřívaným bazénem, garáž

K oboře, Praha-Šeberov, Praha 

18 390 000 Kč

Hledáte ideální rodinné bydlení, které kombinuje komfort a skvělou lokalitu? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Tento nádherný patrový dům o dispozici 5+kk a podlahové ploše 158 m² byl postaven v roce 2000 a nabízí vše, co si můžete přát. Navíc dům prošel v roce 2010 rekonstrukcí včetně zateplení.
V přízemí se nachází prostorná garáž, koupelna s vanou, samostatné WC a předsíň. Srdcem domu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem, který vytváří útulnou atmosféru. Z obývacího pokoje je přímý vstup na krytou terasu, kde si můžete užívat klidné chvíle s rodinou a přáteli. Celé přízemí je vybaveno podlahovým vytápěním, což zajišťuje maximální komfort během chladnějších měsíců. Všechna okna v přízemí jsou navíc opatřena venkovními roletami, které poskytují nejen soukromí, ale i zvýšenou bezpečnost a tepelnou izolaci.
V prvním nadzemním podlaží najdete čtyři prostorné ložnice. K dispozici je také druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Dům je navržen tak, aby poskytoval dostatek prostoru a soukromí pro každého člena rodiny.
K domu náleží krásná zahrada, která byla kompletně zrekonstruována v roce 2017. Dominantou zahrady je vyhřívaný bazén, který vám umožní relaxovat a užívat si vodní radovánky po celý rok. Krytá terasa je ideálním místem pro grilování, rodinné oslavy nebo jen pro odpočinek s knihou. Dům také nabízí až tři venkovní parkovací stání, což je velkou výhodou pro návštěvy nebo další rodinné vozy.
Tento dům se nachází v klidné a bezpečné lokalitě s výbornou dostupností do centra města. V blízkosti najdete školy, obchody a veřejnou dopravu, což z něj činí ideální místo pro rodinný život.
Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o výjimečnosti tohoto domu. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku ještě dnes!
Poloha objektu v bloku
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 109 m2
Užitná plocha 158 m2
Plocha parcely 481 m2
Plocha zahrady 372 m2
Ostatní Plot; Bazén; Garáž
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V; Elektro - 380 V; Elektro - 400 V
Voda Voda - dálkový vodovod; Voda - rozvod studené a teplé vody
Telekomunikace Telefon; Internet
Plyn Plynovod
Topení Lokální - elektrické
Odpad Kanalizace
Ostatní rozvody Kabelová televize; Kabelové rozvody; Ostatní rozvody
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Petr Kšanda

Telefon: +420705988887
E-mail: ksanda@private-estate.cz

Kontaktní formulář